Qui som?

consell d'infants de Montcada i Reixac 2021

El Consell d’Infants som un òrgan de participació format per nens i nenes de les escoles de Montcada i Reixac que fan 5è i 6è de Primària. Un cop al mes ens trobem per parlar de la ciutat.

El Consell és un espai per a què els infants de la nostra ciutat puguem parlar i donar la nostra opinió. Un espai formal que permeti consultar-nos, escoltar-nos, fer-nos partícips de les decisions que es prenen i que ens afecten com a ciutadans. Aquest projecte pretén donar als infants el paper de protagonistes per a aconseguir que les actuacions que es facin a la ciutat tinguin com a baròmetre les nostres necessitats.

Ens reunim en forma d’assemblea. Tenim dos dinamitzadors que condueixen les sessions i informen a les escoles de les reunions i les trobades.

Som el Consell dels Infants, un projecte del servei d’Educació de l’Ajuntament de Montcada i Reixac, gestionat juntament amb el servei de Joventut i Ensenyament, vinculat amb altres departaments de l’Ajuntament segons les necessitats i propostes del mateix consell.
Durant aquest temps de funcionament hem dut a terme diferents projectes, aportant idees i proposant millores per Montcada des del nostre pùnt de vista. Ens els següents links podeu veure les diferents aportacions que hem anat fent:

http://www.laveu.cat/societat.cfm/id/592020/els-alumnes-cinque-prenen-paraula-remodelar-parc-placa-lluis-companys.htm

https://www.youtube.com/watch?v=oyzrkYzimG0

https://www.montcada.cat/actualitat/noticies/el-consell-dels-infants-proposa-mesures-per-estalviar-energia-a-les-escoles.html 

https://www.laveu.cat/societat.cfm/id/595313/l_ajuntament-ratifica-reglament-funcionament-consell-dels-infants.htm

5 respostes a “Qui som?

 1. Bon dia,
  Conselleres i consellers! M’agradaria fer servir aquest espai per felicitar-vos una vegada més per la feina que esteu fent i la que farem d’aquí en endavant. Felicitats pel bloc, és maquíssim! Vull animar-vos a continuar treballant així de bé per millorar la nostra ciutat. Sense la vostra opinió la nostra feina no era complerta! Desitjo que gaudiu tant com jo ho faig seguint i veient la vostra feina!!
  Per acabar vull donar les gràcies també a les vostres famílies, sense elles això no seria possible. Gràcies per creure en el projecte! I com no, no vull oblidar-me de les vostres mestres, gràcies mestres per la confiança i col·laboració!
  Totes i tots plegats fem possible aquest meravellós projecte, sense més, desitjo que ho gaudiu tant com jo!
  Una forta abraçada i fins aviat!

  Jessica Segovia Alvarez
  Regidora d’Educació, Infància i Joventut.

  M'agrada

 2. Hola Oscar!

  Per un petit “despiste” informàtic hem perdut el teu comentari en que ens felicitaves per la feina feta. Moltes gràcies per animar-nos a seguir amb la nostra tasca. Les conselleres i consellers han pogut llegir les teves paraules i les valoren moltíssim!

  M'agrada

 3. Hola Raquel! La intenció, efectivament, és que el redactin els Consellers i Conselleres, però normalment anem molt justos de temps, i des de l’equip dinamitzador creiem que és important que dediquin temps al debat i a tirar el projecte endavant. Per això el redactem nosaltres, tot i que la intenció és que ho facin ells i elles!

  M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: