Blog

Reunió del Consell mes de març

En Marc López ens explica la seva visió de com va anar la reunió del Consell. S’han triat els càrrecs i s’ha explicat l’organització a les escoles i entitats de la feina d’aquest mes. Continua la lectura de Reunió del Consell mes de març

Reunió del Consell de gener i Dossier de treball per les escoles

El Consell es va reunir amb en Josep, tècnic de mobilitat i via pública. La reunió va servir per transmetre les inquietuts del Consell pel que fa a mobilitat sostenible, i van aprendre les limitacions i problemàtiques a l’hora de repensar l’espai públic.

Podeu descarregar des d’aquí el Dossier de treball per les escoles 

Continua la lectura de Reunió del Consell de gener i Dossier de treball per les escoles

Última sessió del curs!

Benvolgudes famílies,

El passat dijous vam fer la última reunió del Consell d’Infants. Vam aprofitar per acabar de gravar les últimes escenes del nostre video, i val a dir que ha quedat molt i molt bé! Tenim moltes ganes de veure’n el resultat final!

També vam tenir molta feina a preparar el ple de l’Ajuntament que es celebrarà el proper dijous 14 a la sala de plens de la Casa de la Vila a partir de les 18.30h. Aquest acte ens fa molta il·lusió perquè portem tot el curs treballant sobre l’estalvi energètic a les escoles, i tenim moltes ganes d’explicar la nostra feina, així com les propostes que se’ns han ocorregut per millorar l’eficiència energètica als nostres centres.

Esperem que les nostres propostes siguin aprovades, quins nervis!!