Arrenca el curs 2021-22!

reunio ordinaria consell infants montcada i reixac

El Consell d’Infants de Montcada i Reixac també comença la seva activitat.

Enguany el Consell d’Infants de Montcada i Reixac arrenca la seva sisena edició des que es va instaurar al municipi. Han passat molts infants, s’han fet moltes propostes per millorar el municipi, moltes reunions i algunes d’elles amb responsables de l’ajuntament, que sempre han escoltat els infants amb atenció i han valorat les seves propostes.


El curs passat va ser una mica estrany. Es van fer quasi totes les sessions de manera telemàtica, i això va fer que el desenvolupament de les activitats fos una mica lent i diferent. Tot i així es va fer molta feina, i ara la nova composició del Consell heretarà tota una proposta d’accions i tasques per mirar de reflexionar i actuar sobre els diferents tipus de violències que coneixen. Els Consellers i Conselleres van treballar molt i amb molta il·lusió el curs passat, i durant aquest es mirarà de dur a terme aquestes accions proposades.


Engega doncs una nova edició del Consell d’Infants de Montcada i Reixac, encara amb alguns interrogants que anirem resolent els propers dies, us en informarem de tot puntualment. Mentrestant, esperem que el curs escolar comenci el millor possible, i desitgem a infants, cos de mestres i de personal de les escoles i famílies un bon inici de curs.

Tenim molta feina per endavant, així que… SOM-HI!!

salutació consell infants montcada i reixac
salutació consell infants montcada i reixac

Publicat per Consell d'Infants de Montcada i Reixac

El Consell dels Infants som un òrgan de participació format per nens i nenes de les escoles de Montcada i Reixac que fan 5è i 6è de Primària. Un cop al mes ens trobem per parlar de la ciutat.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: