Diada Universal dels Drets dels Infants

Com cada any, els consellers i conselleres han ideat els actes per commemorar i reivindicar el drets dels infants. Enguany havien triat un espectacle de màgia i un scaperoom, però donades les actuals circumstàncies sanitàries, el més segur ha estat fer els actes de manera no presencial.

Per això es va desestimar la idea de fer cap espectacle (ens guardem la idea per un altre dia!) i es va decidir canviar el format de l’scaperoom per fer-lo virtual.

Així doncs, us deixem l’enllaç per jugar-hi i el vídeo que han preparat els consellers i conselleres per animar-vos a jugar.

Accediu al joc des d’aquí.

La declaració dels drets dels infants porta poc més de 30 anys protegint tots els infants amb uns drets comuns.

Però fa unes hores algú ha accedit al document i n’ha esborrat algunes parts, en conseqüència, tot el món ha oblidat les lleis que han estat esborrades.

Necessitem un equip de persones amb grans habilitats que ens ajudin a recuperar la part de les lleis que han quedat esborrades per poder-les restablir. Espero que tingueu èxit. El futur de tots i totes depèn de vosaltres.

Qui serà capaç de trobar els drets dels infants desapareguts? Afanyeu-vos! I no oblideu deixar un comentari per aquí per explicar-nos com ha anat l’aventura.

Molta sort, i que passeu una bona diada dels drets dels infants!

Publicat per Consell d'Infants de Montcada i Reixac

El Consell dels Infants som un òrgan de participació format per nens i nenes de les escoles de Montcada i Reixac que fan 5è i 6è de Primària. Un cop al mes ens trobem per parlar de la ciutat.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: