Reunió del Consell de febrer

El passat 20 de febrer es va realitzar la reunió mensual del Consell d’Infants. Per qüestions de disponibilitat d’espai la reunió es va dur a terme a la Sala de Plens, i va anar molt bé que els infants poguessin conèixer l’espai on es farà el Ple extraordinari el mes de juny.

Els Consellers i Conselleres van portar la feina que havien fet a l’escola i la van posar en comú. Va ser una feina difícil però amb la col·laboració de totes i tots ho van poder tirar endavant. Es tractava de fer una posada en comú d’aquelles coses que amoïnen als nens i nenes del municipi, i que sovint no tenen eines o recursos per enfrontar-s’hi. Totes les classes van participar de la dinàmica que es va proposar el mes passat, i ara des del Consell es té un mapa força acurat de les preocupacions que pateixen els infants de Montcada.

 

Les preocupacions que més han compartit els infants són aquelles que tenen a veure amb el fenomen de la violència, ja sigui física o psicològica, tant en l’àmbit familiar, com al carrer i a l’escola. Amb aquesta informació el Consell farà propostes per mirar de trobar alguna millora o fer alguna actuació que permeti als infants del municipi tenir més eines i espais on tractar aquests temes.

I aquesta serà la feina que tindran els Consellers i Conselleres de cara a la propera reunió: fer propostes per millorar el tractament que es fa de les preocupacions dels infants.

Fins el mes que ve!

Publicat per Consell d'Infants de Montcada i Reixac

El Consell dels Infants som un òrgan de participació format per nens i nenes de les escoles de Montcada i Reixac que fan 5è i 6è de Primària. Un cop al mes ens trobem per parlar de la ciutat.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: