Reunió del Consell d’Infants de gener

El passat dia 23 de gener es va fer la reunió de Consellers i Conselleres del mes de gener, com sempre a la Casa de la Vila.

Com és habitual la sessió va començar amb un joc de distensió. Aquesta vegada el joc triat va ser el “Torero” (es desconeix l’origen del nom), que és un joc que implica moviment, contacte físic, atenció, resistència, etc. Totes les Conselleres i Consellers van coincidir que el joc els havia agradat molt.

De seguida va començar la feina. S’havia preparat una dinàmica per començar a fer una petita diagnosi del tema triat per treballar enguany: les violències. Així, es va proposar als participants que intentessin identificar alguna por que tenien a nivell personal, d’on venia aquesta por, i si l’havien treballat en l’àmbit escolar o familiar.

La idea és que les Conselleres siguin capaces de reproduir la dinàmica a la classe, amb l’ajuda del tutor o tutora. D’aquesta manera es podrà fer una valoració a nivell de totes les escoles del municipi de quines són les pors més habituals entre els infants i quines eines i recursos tenen per treballar-les.

Així doncs, la feina pel mes de febrer encomanada als representants al Consell és la de reproduir a la classe amb els companys i companyes, i l’ajuda del tutor, la dinàmica feta durant la sessió del Consell, i prendre bona nota dels resultats per poder-los comentar a la propera reunió.

La sessió va anar molt bé i tothom va aprofitar l’estona, que va ser molt productiva. La propera reunió es dedicarà a valorar els resultats i a avançar en la concreció del projecte.

Fins aviat!

Publicat per Consell d'Infants de Montcada i Reixac

El Consell dels Infants som un òrgan de participació format per nens i nenes de les escoles de Montcada i Reixac que fan 5è i 6è de Primària. Un cop al mes ens trobem per parlar de la ciutat.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: