Reunió del Consell de Febrer

La sessió va servir per posar en comú la feina feta a l’escola i per començar a planificar l’encàrrec d’enguany. També es va acordar obrir un concurs a les escoles per a que aquestes triïn el disseny del cartell indicador de la seva escola.

 El passat 7 de març es va reunir el Consell d’Infants de Montacada i Reixac, com sempre a la Casa de la Vila. Aquesta vegada, per una qüestió de disponibilitat d’espais, la reunió es va desenvolupar a la sala de plens. D’aquesta manera els Consellers i Conselleres van poder tenir un primer contacte amb l’espai on d’aquí a pocs mesos podran participar en el ple extraordinari amb l’alcaldessa i part de l’equip de govern on exposaran els acords als que han arribat durant el curs.

Com sempre, la sessió va començar amb jocs, aquesta vegada jocs tranquils, donades les característiques de l’espai. Vam jugar (recuperar quasibé) al joc del telèfon, i vam veure com n´és de difícil a vegades la comunicació.

Després va arribar l’hora de treballar de valent. Es va posar en comú la feina que s’havia fet a classe, que consistia en omplir un “passaport de viatge”, on el viatge és el projecte acordat (col·locació de cartells indicatius de les escoles) i on el passaport és la llista de coses que cal saber abans d’iniciar el viatge: hora de sortida i arribada, passatgers, equipatge, etc. Es va treballar en petits grups i van sortir una colla de propostes molt bones, moltes relacionades ja amb la innaguració dels cartells.

Amb tota aquesta informació a les mans, el Consell va prendre els següents acords:

  1. Obrir un concurs a cada escola per tal de decidir un disseny pel seu cartell.
  2. Descriure les bases d’aquest concurs.
  3. Les i els alumnes seran les encarregades d’escollir el disseny.
  4. Cada escola o classe decideix com s’escull el disseny (votació, sorteig, etc.)

Finalment es van decidir les bases del concurs. Les penjarem al bloc ben aviat per a que les pugueu consultar.

I ja no hi va haver temps de més! El Consell està convocat pel proper 21 de març, fins llavors rebeu una salutació de tot el Consell d’Infants!

Publicat per Consell d'Infants de Montcada i Reixac

El Consell dels Infants som un òrgan de participació format per nens i nenes de les escoles de Montcada i Reixac que fan 5è i 6è de Primària. Un cop al mes ens trobem per parlar de la ciutat.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: