Primera reunió del Consell del curs 2018-19

La primera reunió del curs va servir per començar a fer coneixença entre els i les conselleres i per donar idees sobre l’encàrrec d’enguany

El Consell d’Infants d’enguany ja ha començat! El passat 20 de desembre va tenir lloc la primera reunió del Consell d’Infants. Va servir per a que els consellers i conselleres es coneguessin una mica millor i per començar a establir vincles, tant personals com de treball.

Va haver-hi temps per tot: jocs de coneixença, jocs de confiança, debat, assemblea i treball en equip. Es van estar recollint les propostes de millora que s’havien donat a les escoles durant l’últim mes, per tal de poder fer una diagnosi i definir la tasca d’enguany del Consell.

Les propostes s’enmarcaven en quatre àrees: espais de ciutat, activitats i recursos, mobilitat i convivència, i civisme. Val a dir que la quantitat de propostes rebudes va ser enorme i molt variada, caldrà fer una tria d’aquelles a les que el Consell hi pot donar resposta.

Un cop recollides les propostes els consellers i conselleres les van revisar detingudament, i les van votar segons les creien més o menys adients.

De cara a la propera reunió es treballarà sobre el buidatge de propostes que s’ha fet i es mirarà de determinar quin grau d’implicació i amb quines estratègies pot intervenir el Consell, que està molt motivat i engrescat a començar a treballar per la millora del municipi!

Fins el mes que ve!

 

 

Publicat per Consell d'Infants de Montcada i Reixac

El Consell dels Infants som un òrgan de participació format per nens i nenes de les escoles de Montcada i Reixac que fan 5è i 6è de Primària. Un cop al mes ens trobem per parlar de la ciutat.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: