Festa del Dia dels Drets dels Infants a Montcada i Reixac

La festa va comptar amb activitats infantils i de participació, xocolatada i actuacions musicals. Els consellers del Consell d’Infants van reivindicar els Drets que els hi pertoquen.

El passat dimarts dia 20 es va celebrar la Festa del Dia dels Drets dels Infants a Montcada i Reixac. A la Plaça de l’Església es va reunir molta gent, sobretot els més menuts, per recordar que Montcada és un municipi compromès amb la defensa dels drets humans, i els dels infants en particular.

Al voltant de l’escenari s’hi podien trobar els espais per realitzar les activitats infantils, molt orientades al foment de la participació. Mentrestant, a l’escenari, una jove que venia del futur amb una màquina del temps ens explicava que a la seva època, l’any 3018, no existien pas els drets del infants. D’aquesta manera va convidar als consellers i conselleres del consell d’infants a omplir una càpsula del temps amb els drets que volien preservar pel futur, per a que els nens i nenes del 3018 els poguessin conèixer i fer valer. Tots van pujar a l’escenari i van llegir els drets que posteriorment van dipostar, en forma de pergamí, a la càpsula del temps.

Tot plegat va ser un acte molt emotiu i que va servir també per fer el relleu de càrrecs, acomiadant als consellers i conselleres que enguany ja no hi participen per qüestions d’edat, i donant la benvinguda als nous consellers que enguany cursen cinquè de primària.

Després hi va haver actuacions musicals dels Brodas Junior, que van donar un espectacle de molta qualitat, i per acabar la festa una bona xocolatada per tothom.

Us enllacem la notícia apareguda al web del municipi.

Moltes gràcies a tots i totes les que heu fet possible aquesta festa!

 

 

Publicat per Consell d'Infants de Montcada i Reixac

El Consell dels Infants som un òrgan de participació format per nens i nenes de les escoles de Montcada i Reixac que fan 5è i 6è de Primària. Un cop al mes ens trobem per parlar de la ciutat.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: