Arrenca el Consell d’Infants 2018-19!

La primera reunió ha servit per retrobar-nos i preparar la festa del Dia dels Drets dels Infants. També s’està acabant de constituir el Consell amb les eleccions a conseller/a a les classes de cinquè.

Benvolgudes famílies,

Un any més el Consell d’Infants de Montcada i Reixac arrenca la seva activitat. El passat dijous dia 27 de setembre ens vam trobar per preparar els actes del Dia dels Drets dels Infants, el proper dia 20 de novembre a la Plaça de l’Església. Vam estar pensant com ens agradaria que fos la festa i quines activitats ens engrescarien, i van sortir propostes molt i molt divertides. La llàstima, ja ho anem aprenent, és que no mai es pot fer tot allò que es proposa, així que ens vam haver de decidir per les propostes que ens van semblar més adients a la temàtica de la festa: els Drets dels Infants.

 

També aquell dia es farà el ja tradicional acte de traspàs de càrrecs, on diem adéu als consellers i conselleres que l’any passat feien 6è i donem la benvinguda als nous consellers i conselleres que enguany cursen 5è.

Actualment s’estan fent eleccions de consellers/es a totes les classes de 5è de Montcada, de manera que a principis del mes de novembre esperem tenir el Consell format!

A banda, us convidem a llegir la notícia apareguda a montcada.cat en referència al ple extraordinari al que el Consell va assistir per presentar a l’alcaldessa i la regidora d’educació els acords i propostes preses durant el curs.

Estem segurs que aquest nou Consell farà molta feina i sortiran propostes imaginatives i útils pel conjunt de la ciutadania. Pel moment, dir-vos que us esperem a totes i a tots a la Festa del Dia dels Drets dels Infants, el proper 20 de novembre a la Plaça de l’Església!

Fins ben aviat!

Publicat per Consell d'Infants de Montcada i Reixac

El Consell dels Infants som un òrgan de participació format per nens i nenes de les escoles de Montcada i Reixac que fan 5è i 6è de Primària. Un cop al mes ens trobem per parlar de la ciutat.

Deixa un comentari