7ena trobada 10 de maig

Bon dia, el passat dijous vam tenir la 7ena trobada del Consell, amb permís dels consellers i conselleres els dinamitzadors escrivim aquesta entrada, ja que va ser un dia de molta feina i no els hi va donar temps de redactar el bloc.

Ens trobem a la recta final d’aquest any de consell i per aquest motiu els consellers i conselleres treballen de forma intensa amb els resultats obtinguts de totes les escoles de Montcada per a donar resposta a les millores per a baixar o economitzar el consum energètic a les escoles.

Després del retrobament i espai de jocs compartits amb el grup es van organitzar amb grups per a treballar per als resultats.

Els grups van ser els següents:

VÍDEO: es vol fer un audiovisual per a conscienciar a la ciutadania sobre la importància de repensar-se el consum energètic.

PANCARTA: en el mateix objectiu de donar a conèixer la feina feta pel consell i que la ciutadania prengui partit en el consum energètic els participants del consell volen portar a terme una pancarta per visualitzar les inquietuds.

DIADA DRETS DELS INFANTS: en el marc de l’inici del consell de l’any vinent i coincidint amb el dia dels drets dels Infants el consell està treballant per tenir una proposta de participació ciutadana envers a aquest tema.

Com veieu ha estat una jornada de molta feina, però també ens ho hem passat molt i molt bé!!!!!

Dossier maig treball per difusióIMG_20180510_181221386IMG_20180510_181215394IMG_20180510_181158035IMG_20180510_175627135

 

Publicat per Consell d'Infants de Montcada i Reixac

El Consell dels Infants som un òrgan de participació format per nens i nenes de les escoles de Montcada i Reixac que fan 5è i 6è de Primària. Un cop al mes ens trobem per parlar de la ciutat.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: